Evenementen Brink Deventer

• TRUE COLORS

Toegang gratis!

4-Acres

De naam is ontleend aan een dorpje onder de rook van Zutphen. Daar staat ook de studio waar één dame en vijf heren van 4-ACRES bij elkaar komen om het repertoire op te bouwen en uit te breiden.
Behalve plezier in muziek maken is dat ook gedreven door het feit dat 4-ACRES net weer een andere invalshoek heeft wat betreft muziek uit die fameuze sixties periode. De muziek die 4-ACRES maakt is een stijl met andere accenten dan de early sixties. De overige muziekanten van 4-ACRES zijn ofwel geboren in de jaren zestig ofwel hebben ook hun roots in bands uit die tijd. In ieder geval hebben allen een uitgebreid bandverleden met uitschieters van punk tot klassiek. Die muziek stijlen brengen ze bij dit optreden in DOKH2O maar niet ten gehore."We houden het op onze beleving van de sixties", maar als iemand een feest wil organiseren waarin rock en klassiek moeten worden gecombineerd, dan zijn ze daar ook voor te porren!4-Acres heeft een eigen website.
4-ACRES bestaat uit: Roy Nolten: zang Victor Macaré: gitaar en zang Veronique Nijkamp; keyboards en zang Dick Kerkmeijer: piano en zang Edward Harmsen: drums Fred de Lange: bas

Blues en So

Blues en So is een band van vier vrienden met een gedeelde passie voor muziek. Met name de blues en wat uitstapjes buiten dat kader bracht hen samen. Met enthousiasme, inzet en vooral veel plezier is een innemend en gevarieerd repertoire het resultaat.
De band is actief sinds 2011 en de mannen hebben allen een ruime ervaring in eerdere bands. Het repertoire van de band beslaat nummers van o.a. Stevie Ray Vaughn, Jonny Lang, Lenny Kravitz, Muddy Waters en Eric Clapton. De naam van de band zegt het al: naast blues worden ook andersoortige nummers gespeeld.Blues en So bestaat uit Gert Krommendijk (basgitaar, zang), Edwin Nagtzaam (gitaar, zang), Dick Verra (toetsen, bluesharp) en Michel Buijs (drums). Blues en So heeft een eigen website en is eveneens op Facebook te vinden.

Maddoxs

De band Maddoxs  is oorspronkelijk opgericht in 1964 en speelde veel rock ' n roll en blues. In die tijd trad de band veel op in Duitsland.  In 1968 is een single uitgebracht  met 2 eigen nummers: Searching en Never realized, opgenomen in een studio in Gelsenkirchen. De eerste bandleden waren: Luc Messelink, Jerry Quelle, CeesTerwel,  Henk ter Horst en Hans Lindeboom. In 1967 trad Jos Velthuizen toe als zanger, die later naar Flavium ging. De band heeft tot in de jaren 70 veel optredens gehad in Nederland en Duitsland. Hoogtepunten in die tijd waren: festivals in Duitsland, voorprogramma's van John Mayall, Buffoons en Cuby & the Blizzards. Na succesvolle jaren kwam er eind jaren 70 een eind aan de successen. In 2008 vond er een stille reϋnie plaats in Apeldoorn, georganiseerd door de weduwe van de oorspronkelijke drummer Henk ter Horst. In datzelfde jaar heeft de band een reünieconcert gegeven in De Vroolijke Frans in Oeken. Dit was zo succesvol dat men besloot  de draad weer op te pakken.
De bezetting van Maddoxs bestaat uit:
Luc Messelink - zang en mondharmonica # Cees Terwel - sologitaar en saxofoon # Hans Lindeboom - slaggitaar en zang # Jos Dammers - drums # Reggy Keuter - basgitaar
Het huidige repertoire bestaat uit nummers van Them , Van Morrison, Rolling Stones, The Hunters, Q 65, Outsiders, Shadows, Chuck Berry en andere zestiger- en zeventiger jaren muziek.

Midnight Temptation

pop/rock cover band
members: Beau Wassenbergh Ron Knoester Dave Bordeaux

More Life

Jeanet Aaltink - zang;
Madeleine Eysker- zang;
Theo Riesewijk - basgitaar;
Rinus Tijhaar - zang, gitaar en toetsen;
Henk Broekman - gitaar, zang;
Jeroen Teelen - toetsen, zang;
Rita Janssen - saxofoon;
Tom Stelder - trombone;
Danny Jansen - trompet, trombone;
Richard Schrijver - drums

The Valiant Fighters

In de 60er jaren waren er veel bands in Deventer actief. In 2000 was er een grote reünie van veel bands uit die tijd. Ook The Valiant Fighters waren daarbij en na een groot reünieconcert is besloten de draad weer op te pakken. Vanaf dat moment is er weer diverse keren opgetreden in Deventer en omgeving. De bezetting was tot november 2010 gelijk aan die van 1963. Harry Taken drums, Ben Vroklage basgitaar, Albert Quist begeleidingsgitaar, Hans Bredenbeek sologitaar en Jan Dijkhuis zang. In november 2010 heeft Ton Meijer de plek van Ben Vroklage ingenomen omdat Ben vanwege fysieke omstandigheden is gestopt met bas spelen.
Het repertoire is vooral gericht op diversiteit en afwisseling. Wij spelen nummers uit het begin van de jaren 60 zoals de instrumentals van Shadows, Ventures en Spotnicks, en vocale nummers van Elvis, Buddy Holly en Cliff Richard. Via de Rolling Stones, Searchers, Animals en Golden Earring gaat het naar de Beat en Blues uit het eind van de jaren 60 met nummers van o.a. Hendrix, Doors en Cream. Daarnaast spelen we ook met veel plezier nummers uit de 70er en 80er jaren zoals John Hiatt, Joe Cocker , J.J. Cale en Tom Petty mits het in ons bluesy idioom past.
The Valiant Fighters hebben een eigen site.